Αγγελόπουλος: «Τα ban θα λυθούν την άλλη εβδομάδα – Δεν υπάρχουν χρέη στην ΚΑΕ ΑΕΚ»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις των φίλων της ΑΕΚ μέσω διαδικτυακής συνέντευξης και ξεκαθάρισε ότι το θέμα των ban θα έχει λυθεί μέχρι την άλλη εβδομάδα, ενώ υπογράμμισε ότι η AEK δεν έχει χρέη.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν χρέη απάντησε: «Δεν υπάρχουν χρέη στην ΚΑΕ. Έχουμε τα ban που θα τα τακτοποιήσουμε και θα τα ρυθμίσουμε τώρα και θα τα έχουμε μηδενίσει ως το τέλος του χρόνου. Από εκεί και πέρα η εταιρεία δεν έχει υποχρεώσεις. Εκτιμώ μάλιστα, ότι ο φετινός ισολογισμός θα κλείσει με μηδενικές υποχρεώσεις προς αθλητές κλπ. Σε οικονομικό επίπεδο είμαστε σε αρκετά υγιή βάση. Περάσαμε μερικά δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά».

Για τα ban και πότε θα λυθούν: «Είχαμε μια δύσκολη χρονιά και δημιουργήθηκε ένα θεμα με τις πληρωμές δύο μηνών σε αθλητές και είχε σα συνέπεια να χάσουμε κάποιες ρυθμίσεις από τα μπαν. Εκτιμώ ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, το αργότερο την ερχόμενη εβδομάδα αυτό το θέμα θα έχει λυθεί οριστικά».

Για το λόγο που προέκυψε το πρόβλημα των ban: «Τα έξοδα αυτήν τη στιγμή είναι περίπου 5,5-6 εκατομμύρια και τα έσοδα ποικίλλουν κάθε χρόνο, αλλά είναι περίπου από 2.5 μέχρι 3. Πέραν του μπάτζετ της ομάδας, είχαμε κι άλλες πηγές εξόδων. Το ένα ήταν η διοργάνωση του Final 8, επενδύσαμε περίπου 1 εκατομμύριο στο νέο μας γήπεδο. Είχαμε κάποια επιπλέον έξοδα, έχοντας το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας. Δημιουργήθηκε ένα περιβάλλον οικονομικής δυσκολίας, ήρθε και η πανδημία που επηρέασε κάποιες δικές μου δραστηριότητες. Για ένα διάστημα 3-4 μηνών, μια ομάδα που στηρίζεται από έναν άνθρωπο, μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Ξεπεράστηκε όμως αυτό, αλλά αυτή ήταν η βασική αιτία».

To Top