ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγγλικά μέσα για Άρη και Ντε Μποκ: “Ψάχνει νέα ομάδα η Λιντς…”

Οι μέρες κυλούν, ο Άρης προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιο του Άλεξ Μενέντεθ και το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Λόρενς Ντε Μποκ μειώνονται καθημερινά…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η απόφαση των ιθυνόντων του Άρη για τον Βέλγο αμυντικό ήταν ειλημμένη. Πρώτα θα λυθεί το συμβόλαιο του Ισπανού μπακ και μετά θα αποκτηθεί παίκτης για τη θέση του.

Τα αγγλικά μέσα γράφουν τις τελευταίες ώρες, πως ο δανεισμός του 26χρονου μπακ από την Λιντς στον Άρη δύσκολα θα προχωρήσει με τον αγγλικό σύλλογο να αναζητά ομάδα για να τον παραχωρήσει, ειδάλλως θα παραμείνει στο ρόστερ της παρότι ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν τον υπολογίζει και ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες, “the72.co.uk” και “ninetyminutesonline.com” ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Βέλγο κυρίως από το εξωτερικό, καθώς οι μεταγραφές ή οι δανεισμοί σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ έχουν ολοκληρωθεί εδώ και σχεδόν 20 μέρες.

Αν παραμείνει στην Αγγλία αυτό θα γίνει για ομάδα της τρίτης κατηγορίας (League1), εκεί όπου ολοκληρώνονται οι μεταγραφές την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ από την Μεγάλη Βρετανία υπάρχει και η επιλογή της Σκωτίας, επίσης κλείνει το μεταγραφικό της “παράθυρο” την ίδια μέρα.

To Top