Αγιασμός με τις… ευχές του Άνθιμου και πίστη για μια χρονιά επιτυχιών! (photos)

Με αγιασμό ξεκίνησε η νέα μπασκετική χρονιά στον Άρη! Στη σάλα του “Nick Galis Hall” ο πατέρας Στέφανος έδωσε τις ευλογίες για τη νέα περίοδο, την ώρα που στα πρόσωπα όλων ήταν αποτυπωμένη ηα ποφασιστικότητα για μια χρονιά επιτυχιών.

Ο πατέρας Στέφανος αφού ευχήθηκε “καλή χρονιά”, μετέφερε και τις ευχές του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου για δύναμη, υγεία και πολλές νίκες στο νέο πρωτάθλημα! Mάλιστα, συμβολικά έκανε και μερικά… σουτάκια στα καλάθια του Παλέ!

Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο Λευτέρη Αρβανίτη, ενώ από πλευράς παραγόντων ήταν και οι Χρήστος Γαλιλαίας, Θωμάς Νικολός (μέλος του δ.σ. της ΚΑΕ) , Παρασκευάς Μουρατίδης, Φώντας Κωνσταντινίδης, Θόδωρος Κουρόγλου (σ.σ. πρόεδρος της ΓΕΝΕΣΙΣ), από τον σύνδεσμο βετεράνων οι Στέργιος Γούσιος και Πέτρος Ράσογλου.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες είχαν σε αυτήν την πρώτη τους: Ασημακόπουλο, Σαρικόπουλο, Χριστοδούλου, Σ. Ιωακειμίδη, Γκίκα, Μποχωρίδη, Κούβελα, Λαρεντζάκη, Πελεκάνο, Κελεσίδη, Χαρίση, Μούρτο, Βεζένκοφ, Πουλιανίτη, Αθηναίου, Τσακαλέρη.

Απών είναι ο Τζέρεμι Χαντ που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την επόμενη βδομάδα (σ.σ. 26 Αυγούστου). Οι παίκτες του Άρη θα υποβληθούν στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ενώ τις επόμενες μέρες θα περάσουν και από εργομετρικά τεστ.

To Top