Αγιονέρι-Άρης: Παράσταση για ένα ρόλο το ματς του πρώτου γύρου (video)

Εθνικός Νέου Αγιονερίου και Άρης δίνουν σήμερα το δεύτερο μεταξύ τους φετινό παιχνίδι. Προηγήθηκε το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ο Άρης χάρις στον Μάουρο Πόι κατάφερε να πετύχει την δεύτερη νίκη (3-1) του στο πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Είχε προηγηθεί η “σφαλιάρα” από τον Καμπανιακό και όπως ήταν αναμενόμενο ο Άρης έπαιζε εκείνη την περίοδο με την πλάτη στον τοίχο.

Στο ντεμπούτο του με τα “κίτρινα” ο πρώτος σκόρερ (9 γκολ) σήμερα του Άρη, Μάουρο Πόι ήταν αυτός που έλυσε το “γόρδιο δεσμό” της άμυνας του Αγιονερίου στο 82΄, ενώ “σέρβιρε” και τα άλλα δύο γκολ, χαρίζοντας ουσιαστικά το “τρίποντο” στον Άρη.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Καλαϊτζίδης): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (79’ Γκίνο), Σταυρόπουλος (64′ Χιντασέλι), Πόι και Ρένια (46′ Καπνίδης).

Εθνικός Νέου Αγιονερίου (Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρας (80′ Τσίλης), Ορφανός, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Μήτσικας (64′ Δημητρακόπουλος), Γκελήνος, Γκέρτσος (67′ Σακκάς), Στεφανίδης, Πεχλιβάνης

Θυμηθείτε το γκολ και τις ασσίστ του Πόι, αλλά και το υπέροχο τέρμα της ισοφάρισης από τον Μήτσικα του Αγιονερίου…

To Top