Αγκάνθο: Αφιερωμένο εξαιρετικά στη γλυκύτατη Ντέμπορα (photos)

Το πρώτο του γκολ με τον Άρη, στο πρώτο του παιχνίδι με την ΑΕΚ το είχε αφιερώσει σε δυο ανθρώπους της οικογένειας του. Την μητέρα του και το… γούρι του, την αγαπημένη του αδελφή.

Από τότε ο Νταβίντ Αγκάνθο σκοράρει κατά ριπάς, έχοντας φτάσει αισίως τα πέντε γκολ, τα οποία τα πανηγυρίζει με ξεχωριστό πάθος. Ο Ισπανός επιθετικός «ξεκλείδωσε» και την άμυνα της Βέροιας, μετά από εκείνες της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, της Κέρκυρας, του Ολυμπιακού. Το γκολ του στο 56′ έβαλε και πάλι τον Άρη στο παιχνίδι και σήμανε την αντεπίθεση των κίτρινων, ισοφαρίζοντας 1-1 την ομάδα από την Ημαθία.

Ο Αγκάνθο με το που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πανηγύρισε κι έσπευσε να το αφιερώσει εξαιρετικά στην γλυκύτατη σύντροφο της ζωής του, την Ντέμπορα. Σχημάτισε χαρακτηριστικά με το χέρι του το γράμμα D και έδειξε προς το μέρος της, στην κερκίδα των επισήμων.

Η εντυπωσιακή, πράγματι, Ισπανίδα, η οποία είναι μοντέλο, βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, παρακολούθησε το παιχνίδι έχοντας δίπλα της, τις συζύγους των Ρούμπεν Πουλίδο και Αντώνη Σαριόγλου και τους μικρούς γιους τους.

Απόλαυσε την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης, αποδείχθηκε ότι έφερε γούρι στον Αγκάνθο και υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα.

Ο Αγκάνθο θα αναχωρήσει για την Ισπανία, όπου θα βρεθεί με άδεια, μια και είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

To Top