Αγκάνθο: “Δεν έχω παράπονο, ελπίζω να μείνω στον Άρη και τη νέα χρονιά”

Ο Άρης κατέθεσε πρόταση πριν από μερικές μέρες στον εκπρόσωπο του Νταβίντ Αγκάνθο να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις σε σχέση με το προσύμφωνο που έχει υπογράψει (200.000 ευρώ για τη νέα χρονιά) και να λάβει κάποια χρήματα σαν μπόνους και πριμ.

Στην επαφή με τους κίτρινους, ο μάνατζερ του επεσήμανε ότι θα ενημερώσει τον Ισπανό για να πάρει την τελική του απόφαση. Την ίδια ώρα, πάντως, ο Αγκάνθο με δηλώσεις του σε ισπανική ιστοσελίδα εξέφρασε για μια ακόμη φορά την επιθυμία να παραμείνει στους κίτρινους.

Ο Ισπανός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα rayoherald.com αναφέρθηκε στην θητεία του στον Άρη και δεν έκρυψε πως θα ήθελε να είναι και την επόμενη σεζόν κάτοικος του “Κλεάνθης Βικελίδης”. “Δεν έχω παράπονο από την παρουσία μου στον Άρη. Έπαιξα σε μια καλή ομάδα, με την οποία πέτυχα εννέα γκολ και ελπίζω να μείνω και του χρόνου”.

Ο Αγκάνθο επέστρεψε στο Βαγιέκας για το φιλικό ανάμεσα σε επίλεκτες ομάδες της Μαδρίτης και της Ανδαλουσίας στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 ετών από την ίδρυση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Μαδρίτης και χάρηκε πολύ που είδε παλιούς φίλους και γνωστούς. “Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα της επιστροφής στο Βαγιέκας γιατί πέρασα αρκετό καιρό εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνάντησα τους ανθρώπους της ομάδας. Προσπαθήσαμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Ο Αγκάνθο ήταν ένας από τους αγαπημένους παίκτες των οπαδών της Ράγιο Βαγεκάνο. “Υπήρξε έντονη συναισθηματική φόρτιση γιατί έχω ζήσει σημαντικές στιγμές εδώ και έχω πολλούς φίλους. Χαίρομαι για τη Ράγιο και για όσα έχει πετύχει.”

To Top