ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγκάνθο: “Θα νικήσει ο Άρης! Είμαι οπαδός του συλλόγου και μία μέρα θα επιστρέψω” (video)

Ο Νταβίντ Αγκάνθο παραχώρησε συνέντευξη σε αθηναϊκό μέσο, όπου μίλησε για το σημερινό ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την επιθυμία του μία μέρα να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Aναλυτικα όσα είπε στο fws.gr:

Ποιες είναι οι πιο δυνατές σου αναμνήσεις από τα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης; Πώς αισθάνεσαι όταν σκοράρεις σε ένα ματς όπως αυτό;

Α: «Δεν μπορώ να επιλέξω μια στιγμή επειδή κάθε λεπτό σε αυτά τα παιχνίδια είναι μοναδικό. Έχω καταφέρει να αγωνιστώ σε 3 παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ και να πετύχω 3 γκολ, το συναίσθημα ήταν το κάτι άλλο και κυρίως υπερηφάνειας γιατί ο Άρης ήταν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και έπρεπε να αγωνιστούμε για την ψυχή του συλλόγου και των οπαδών του.»

Μια πρόβλεψη για το σημερινό παιχνίδι;

Α: «Νίκη του Άρη !!!»

Έχεις καθόλου εικόνα από τον φετινό Άρη; Παρακολουθείς την πορεία της ομάδας;

Α: «Παρακολουθώ στενά την πορεία και τα παιχνίδια της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι οπαδός του Άρη. Φέτος πάμε πολύ καλά και πιστεύω θα επιτύχουμε σπουδαία πράγματα. Υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί συνάδελφοι μου, που έχουν μια υπέροχη χρονιά και είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια όλων. Ο Άρης είναι μια οικογένεια.»

Ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα… Πως αισθανόσουν κάθε φορά που αγωνιζόσουν σε αυτό το γήπεδο με τη φανέλα του Άρη;

Α: «Η Τούμπα είναι ένα όμορφο γήπεδο για να παίζεις. Η ατμόσφαιρα είναι «καυτή» και η πίεση πολύ ισχυρή, αλλά σε αυτά τα στάδια είναι όπου απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο και συναντάς τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές.»

Τούμπα ή Βικελίδης;

Α: Μένω με το «σπίτι» μου, το Βικελίδης. Μένω με τους ανθρώπους μου γιατί δεν σταματούν ποτέ να τραγουδούν και είναι πάντα εκεί για την ομάδα ό,τι κι αν έχει συμβεί.»

Γκολ που ξεχωρίζεις και θα θυμάσαι για πάντα από την πορεία σου στον Άρη;

Α: «Το πρώτο γκολ που πέτυχα εναντίον του ΠΑΟΚ μετά την έξοχη πάσα του Νούνο (Κοέλιο), στην εξέλιξη του αγώνα ισοφαρίσαμε σε 2-2 χάρη στα δικά μου τέρματα και η αλήθεια είναι ότι ήταν ξεχωριστό συναίσθημα να σκοράρω το πρώτο μου γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Χαριλάου», παρέα με τους ανθρώπους μου και τους οπαδούς μας.»

Τι σου λείπει περισσότερο από την Θεσσαλονίκη και τον Άρη; Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φίλους της ομάδας;

Α: «Οι άνθρωποι του, το πάθος για το ποδόσφαιρο, ο όμορφος τρόπος με τον οποίο με υποδέχθηκαν από την πρώτη μέρα, το κλίμα της, η ίδια η πόλη. Άφησα πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και μια μέρα θα επιστρέψω!»

Που βρίσκεται και τι κάνει ο Νταβίντ Αγκάνθο στο σήμερα; Εξακολουθείς να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο;

Α: «Βρίσκομαι στη Μαδρίτη, είμαι πρόεδρος της ένωσης Ισπανών ποδοσφαιριστών εδώ και 4 χρόνια και τώρα βρίσκομαι στην εκλογική διαδικασία για να εκλεγώ και πάλι πρόεδρος. Θα είμαι πάντα κοντά στο ποδόσφαιρο, είναι το πάθος μου. Επίσης, πρόσφατα απέκτησα δίπλωμα επαγγελματία προπονητή της UEFA PRO και αθλητικού διευθυντή.»

To Top