Αγκάνθο και Πουλίδο, τα δυο διλήμματα στο μυαλό του Κατσαβάκη

Ο Άρης κορυφώνει την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή. Ο κόσμος έστειλε το σύνθημα «για διπλό στο ΟΑΚΑ», προπονητής και παίκτες το πιστεύουν και προετοιμάζονται γι αυτό.

Ο Μάκης Κατσαβάκης αφού είδε την… πρόβα για τους παίκτες που θεωρητικά θεωρούνται «δεύτερης ταχύτητας», μια και δεν είναι μέχρι τώρα στις πρώτες του επιλογές, ολοκληρώνει τα τελευταία του πλάνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ, έχοντας στο μυαλό να ξεκαθαρίσει κάποια διλήμματα.

Τα δυο πιο βασικά έχουν να κάνουν με τους δυο ξένους της ομάδας. Τον Νταβίντ Αγκάνθο και τον Ρουμπέν Πουλίδο.

«Έχει μείνει πίσω, πρέπει να πάμε προσεκτικά στην 11αδα γιατί εγκυμονεί κίνδυνος τραυματισμού» δήλωσε στο Κιλκίς ο προπονητής του Άρη σχετικά με τον Αγκάνθο, δίνοντας ένα πρώτο στίγμα των σκέψεων του για τον Ισπανό επιθετικό. Το δίλημμα, λοιπόν, στο μυαλό του 59χρονου προπονητή είναι εάν θα ρίξει από την αρχή στην κορυφή της επίθεσης τον Αγκάνθο (έχει στα πόδια του περίπου30’από το φιλικό με την Μπενφίκα) για όσο αντέξει, ή θα τον κρατήσει στον πάγκο για αλλαγή…

Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με τον Πουλίδο. Το βασικό θέμα είναι στο εκτός απροόπτου επίσημο ντεμπούτο του έμπειρου Ισπανού είναι εάν θα προτιμήσει ο Κατσαβάκης  να τον χρησιμοποιήσει δίπλα στο Κοέλιο στα χαφ, ή θα τον τοποθετήσει στην άμυνα…

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες στο μυαλό του Σερραίου τεχνικού και στο… χορτάρι με τελικό στόχο την όσο το δυνατόν πιο ισχυρή ενδεκάδα με την ΑΕΚ.

To Top