Αγκάνθο: «Ο Άρης είναι μεγάλος και ο… Νταβίντ πάντα θα είναι κοντά στον Άρη»

Μπορεί να έχει φύγει αλλά ποτέ δεν ξεχνάει τον Άρη. Οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα είναι ακόμη χαραγμένα στο μυαλό και στην καρδιά του. Ο Νταβίντ Αγκάνθο μίλησε στο yellownews.gr.

Αναλυτικά:

Πως νιώθεις για την επιστροφή σου στην Ισπανία;

«Είμαι ευτυχισμένος που γύρισα στη χώρα μου. Έφυγα γιατί είχε προκύψει το θέμα με την μητέρα μου και δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι για αυτήν. Πήρα άδεια από τον Άρη και τα πράγματα τότε ήταν πολύ μπερδεμένα. Κανείς δε με βοήθησε και η οικογένεια μου με χρειαζόταν».

Σου λείπει ο Άρης;

«Πάρα πολύ. Ο Άρης ήταν πάντα η ομάδα μου και για να πω την αλήθεια με πονάει να τον βλέπω στην γ’ εθνική με τόσα προβλήματα. Εγώ ήμουν πάντοτε κοντά στον Άρη και στους οπαδούς. Τους έχω πολύ βαθιά στην καρδιά μου».

Μπορεί ο Άρης να ανέβει αυτή τη χρονιά στη β’ εθνική;

«Ελπίζω πως ναι. Σίγουρα θα ανέβει στη β’ και θα επιστρέψει σε ένα δύο χρόνια. Θα γίνει ξανά, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο Άρης είναι μεγάλος και ο Νταβίντ Αγκάνθο πάντα θα είναι κοντά στον Άρη. Όταν με χρειαστεί η ομάδα, για οποιοδήποτε πρόβλημα, εγώ θα είμαι εκεί για να βοηθήσω».

Ποιο παιχνίδι ή ποια στιγμή έχει μείνει στη μνήμη σου;

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το 2-2 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο κόσμος μας έδινε κίνητρο να προχωρήσουμε και να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ. Είχα την τύχη να σκοράρω και τα δύο γκολ και να δώσω χαρά στον κόσμο του Άρη».

Για κλείσιμο, αντί να στείλει κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα, θέλησε να κλείσει με μια ευχή-επιθυμία:

«Μακάρι κάποτε να μου δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψω στον Άρη. Το τηλέφωνο μου είναι πάντα διαθέσιμο για τον πρόεδρο. Θέλω να επιστρέψω, θέλω να παίξω στον Άρη!»

To Top