Αγκάνθο: “Τα πράγματα θα αλλάξουν στον Άρη, δεν θα έχουμε τόσα προβλήματα”!

Δηλώσεις έκανε και ο Νταβίντ Αγκάνθο, μετά το αίσιο τέλος του θέματος της ανανέωσής του με τον Άρη! 

«Μίλησα με τον πρόεδρο, συμφωνήσαμε να παραμείνω στον Άρη και την επόμενη χρονιά, ωστόσο ακόμα δεν έχω υπογράψει το συμβόλαιο μου. Είμαι ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με την ομάδα και χαίρομαι που θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη και για τη νέα χρονιά» είπε μιλώντας στον “Αρένα”.

Για διοίκηση, προπονητή: «Υπάρχει νέα διοίκηση, καινούργιος προπονητής και είναι κάτι θετικό για την ομάδα. Νομίζω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και δεν θα υπάρχουν τόσα προβλήματα του χρόνου».

Για τις κίτρινες κάρτες: «Δυστυχώς είχα πολλές κίτρινες κάρτες φέτος, όμως δεν θα είναι έτσι τη νέα χρονιά. Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, είχαμε πολλά νεύρα, ο κόσμος περίμενε περισσότερα από εμάς κι όλα αυτά συνέβαλαν σε αυτό».

Για τον Κοέλιο: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Καλό θα είναι να παραμείνει στην ομάδα, διότι μπορεί να βοηθήσει. Είμαστε σε επικοινωνία κι ελπίζω τελικά να συμφωνήσει».

Για τη νέα χρονιά: Τώρα θα προσπαθήσω να βάλω πολλά περισσότερα γκολ για τον Άρη και να κάνουμε μια καλή χρονιά για την ομάδα. Χρειάζεται βοήθεια κι από τους υπόλοιπους παίκτες. Χρειάζεται να γίνουν κάποιες αλλαγές, όπως και σε όλες τις ομάδες άλλωστε. Θα έρθω περίπου σε 1-2 εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη, διότι κάνω προπόνηση τώρα για να είμαι έτοιμος, αλλά μέχρι τις 30 Ιουνίου που ξεκινάει η προετοιμασία θα είμαι εκεί».

To Top