Αγκάνθο: “Υπάρχουν πολλά σενάρια, επικεντρώνομαι στον Άρη, θέλω να μείνω”

Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Άρη και την επόμενη χρονιά εξέφρασε ο Νταβίντ Αγκάνθο, τονίζοντας πως περιμένει την διοίκηση που θα προκύψει να επικοινωνήσει μαζί του για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε στον “Αρένα 89,4” και τόνισε αρχικά πως “σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Άρη με όλα τα προβλήματα που υπήρχαν, είτε οικονομικά είτε αγωνιστικά, ωστόσο ξεπεράστηκαν και τελικά καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ισπανία, όπου δουλεύω εδώ με προπονήσεις. Περιμένω από τη διοίκηση να επικοινωνήσει μαζί μου, καθώς έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει με κάποιον συγκεκριμένα, διότι δεν έχει υπάρξει καμία επαφή μαζί μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Άρη και γενικότερα από τη παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη, διότι έχω κάνει φίλους και είμαι εντυπωσιασμένος από τον κόσμο της ομάδας και θέλω να μείνω».

Για το αν έχει προτάσεις, τον κόσμο αλλά και γενικότερα για την ομάδα σημείωσε: «Έχω προτάσεις από ισπανικές ομάδες. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά σενάρια, ακούγονται διάφορα όμως εγώ επικεντρώνομαι μόνο στον Άρη διότι θέλω να μείνω. Παρά το ότι υπήρχαν αρκετά οικονομικά προβλήματα, ήμασταν μια οικογένεια όλοι οι παίκτες μεταξύ μας και τα αντιμετωπίσαμε όλα με τη συμπαράσταση του κόσμου. Είναι αλήθεια ότι περάσαμε δύσκολες στιγμές και οι νεαροί παίκτες αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, αλλά μας βοήθησε το γεγονός ότι ήμασταν μια ενωμένη φαμίλια. Υπήρχαν πολλά δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτά με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα η αναμέτρηση με τον Πανθρακικό που θα έκρινε πολλά. Επίσης με τον ΠΑΟΚ, προς το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά οι φίλαθλοι του Άρη δεν μας άφησαν λεπτό, ήταν πάντα κοντά μας και αυτός είναι ένας λόγος που θέλω να μείνω στη Θεσσαλονίκη. Περιμένω τη νέα διοίκηση που θα προκύψει, να με καλέσει να έρθω και να συνεχίσω στον Άρη».

Για τους καλύτερους αντιπάλους, που αντιμετώπισε στην Ελλάδα: «Ο Τζιμπούρ και ο Φουστέρ του Ολυμπιακού, ο Μητρόπουλος της ΑΕΚ και ο Λαζάρ του ΠΑΟΚ ήταν για μένα πολύ καλοί, αλλά και κάποιοι άλλοι που δεν ξέρω τα επώνυμά τους. Όσο για τους παίκτες του Άρη που μπορούν να διακριθούν στην Ευρώπη, νομίζω ότι ο Γιαννιώτας, ο Σουνάς και ο Διούδης έχουν πολλά προσόντα και είναι μεγάλα ταλέντα. Είμαι βέβαιος ότι μπορούν να παίξουν στο εξωτερικό”.

 

To Top