Αγκαλιάζει την Ευρώπη η Μπέτις (video)

Δύο πόντους μακριά από την έξοδο στην Ευρώπη βρίσκεται η Μπέτις που νίκησε 2-1 της Γρανάδα για την 35η αγωνιστική της La Liga και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Γρανάδα έμεινε στην 10η θέση με 45 πόντους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 39ο λεπτό με τον Ιγκλέσιας, έπειτα από ωραία ενέργεια στο ύψος του πέναλτι. Η Γρανάδα έφτασε στο 1-1 στο 66ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Ματσίς εκμεταλλεύτηκε μία λάθος πάσα προς τα πίσω και με επιτυχία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Μπέτις λυτρώθηκε λίγο πριν απ’ το φινάλε. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν έμμεσο για γύρισμα στον τερματοφύλακα, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα. Ο Ιγκλέσιας με σουτ από κοντά έστειλε έγραψε το 2-1 στο 87ο λεπτό του παιχνιδιού.

Μπέτις: Μπράβο, Μιράντα, Ρουίζ, Μπάρτρα, Έμερσον, Καρβάλιο (80′ Σάντσες), Ροντρίγκες, Ρουιμπάλ (72′ Λάινες), Κανάλες (89′ Γκουαρδάδο), Χοακίν (72′ Τέγιο), Ιγκλέσιας.

Γρανάδα: Εσκαντέλ, Φούλκιερ, Ντουάρτε (76′ Πέρες), Σάντσες, Κουίνι, Ερέρα (63′ Μπρις), Γκοναλόν, Πουέρτας, Μοντόρο (13′ Βίκο-77′ Μολίνα)), Ματσίς (77′ Ντίας), Σουάρες.

To Top