ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Αγκαλιά” αγάπης από την ομάδα μπάσκετ του Άρη! (photos)

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Άρη παρευρίσκεται αυτή την ώρα στην εκδήλωση «Shoot for Good», που διοργανώνει, ο Επίσημος Υποστηρικτής της ΚΑΕ , «ONOMA HOTEL», μέλος του Ομίλου ANATOLIA HOSPITALITY, με τα έσοδα της εκδήλωσης να ενισχύουν το φιλανθρωπικό έργο του Ορφανοτροφείου Θηλέων «Μέλισσα».

Οι γονείς με τα παιδιά, που δίνουν το “παρών” στην εκδήλωση έχουν τη δυνατότητα να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας, να φωτογραφηθούν μαζί τους, να πάρουν αυτόγραφα.

Να σημειωθεί ότι μετά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΚΑΕ Άρης.

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε σε δηλώσεις του. “Αυτές οι εκδηλώσεις είναι πολύ όμορφες γιατί έχουμε τη δυνατότητα να ερχόμαστε κοντά στον κόσμο του Άρη. Ευχαριστούμε πολύ που γεμίζουν το γήπεδο και πάντα θα είμαστε αρωγοί σε προσπάθειες που αφορούν το κοινωνικό σύνολο και έχουν χαρακτήρα”.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος από τη πλευρά του επεσήμανε: “Μια ευχάριστη κίνηση από την ΚΑΕ να στηρίξει αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση. Ευχαριστούμε για την στήριξη σε όλα τα ματς και σήμερα είναι η ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τον κόσμο”.

 

 

To Top