“Αγκαλιά” Τάτου με Άρη μετά τη συνάντηση με Ηλιάδη στην Αθήνα! Πιθανή παρουσία του με τη Ρόμα!

Η συνάντηση που είχε την Πέμπτη στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης με τον τον Ανδρέα Τάτο είχε κάτι παραπάνω από θετικό αποτέλεσμα για στον Άρη. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει!

Ο Τάτος θέλει να παίξει στον Άρη και απομένει μόνο η έγκριση του Ολυμπιακού. Αν αυτή δοθεί στη διάρκεια της ημέρας (Παρασκευή) δεν θα είναι έκπληξη η παρουσία του Έλληνα μέσου στις κερκίδες του “Κλεάνθης Βικελίδης” στο φιλικό με τη Ρόμα!

Στο περιθώριο των υποχρεώσεων που είχε την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην Αθήνα και αφορούσαν χορηγίες και την παρουσία του στη Σούπερ λίγκα, συναντήθηκε με τον Ανδρέα Τάτο.

Μέσα από τη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες διαπιστώθηκε κοινή θέληση για συνεργασία και την επόμενη χρονιά. Ο Τάτος είναι… κάτι παραπάνω από θετικός για να παίξει και του χρόνου στον Άρη από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, παρά την επιθυμία του Ατρόμητου να τον δελεάσει! Τέθηκε από τον ίδιο σκέψη να ζητήσει την ελευθερία του από την ομάδα του Πειραιά, αλλά αυτό το ζήτημα φαίνεται πως δεν προχωράει.

Σε κάθε περίπτωση τον τελευταίο λόγο έχει ο Ολυμπιακός. Στη διάρκεια τηςημέρας είναι πολύ πιθανό να δώσουν οι ερυθρόλευκοι την έγκρισή τους και να δοθεί ο Τάτος στον Άρη υπό τη μορφή δανεισμού.

Αν συμβεί αυτό, τότε θα γίνει προσπάθεια ο παίκτης να βρεθεί το βράδυ στις κερκίδες του “Κλεάνθης Βικελίδης” για να παρακολουθήσει το φιλικό με τη Ρόμα!



To Top