ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγκαλιά με την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Κοντινή… έξοδος για τον Άρη, που θέλει τη νίκη σήμερα επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς, για φτάσει τις 20 στο πρωτάθλημα, να αγκαλιάσει την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, όντας μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Φούτμπολ Λιγκ!

Ο ΟΦΗ πέταξε δύο βαθμούς στα Χανιά και έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να επιστρέψει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από διάλειμμα, μίας αγωνιστικής.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οι “κιτρινόμαυροι” με νίκη σήμερα, προσπερνούν και πάλι τους Κρητικούς, όπως συνέβαινε σε όλο σχεδόν το πρωτάθλημα, από την εκκίνησή του, μέχρι το μεταξύ τους ματς. Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, βρίσκονται πολύ κοντά στο να πετύχουν και τους δύο στόχους. Την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, μέσω της πρώτης θέσης, για να αποδείξουν πως είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Άρη, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λούκα Μιλούνοβιτς και Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου , ενώ επιστρέφει από την τιμωρία του ο Γιώργος Δεληζήσης.

Στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Μαντζάρης, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Κάσσος, Μαραγκός, Μουμίν, Χαντί, Κανακούδης, Ντούνης, Μπαργκάν.

To Top