“Αγκαλιά” με τη Nova μετά την… αναδίπλωση, πιθανή η μετάδοση του Άρης-Αγιονέρι

Η θεαματική αλλαγή της στάσης της Nova, μετά από τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν (όταν ο Άρης έδειχνε να κλείνει την πόρτα) και τις νέες επαφές που ξεκίνησαν σε συνεργασία Ερασιτέχνη-ποδοσφαιρικού τμήματος, φέρνουν τη συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι προ των πυλών!

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να υπάρξει νέα βελτιωμένη πρόταση της Nova στους ανθρώπους του Άρη! Όπως σημειώνουν στην Αλκμήνης “η πρόταση είχε να κάνει τόσο με την πάγια καταβολή, όσο και με μπόνους που δίνουν αμοιβαίες ευκαιρίες για έσοδα” και θεωρούν σχεδόν σίγουρη την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Το θέμα από πλευράς ΑΣ Άρης χειρίστηκαν οι Τάσος Οικονόμου και Όμηρος Φωτιάδης (σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, μετά από ταξίδι για προσωπικούς λόγους), σε “ανοιχτή γραμμή” με τον Γιώργο Γαλανό, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ερασιτέχνης θα πάρει ένα ποσοστό της τάξης του 15% από τα έσοδα της συμφωνίας.

Αν όλα πάνε καλά και οριστικοποιηθεί σήμερα η συμφωνία τότε είναι πολύ πιθανή και η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Αγιονερίου.

To Top