«Αγκαλιά» Ορντούσπορ με Ουμπίντες!

Ο Χαβιέ Ουμπίντες κινδυνεύει να χαθεί οριστικά για τον Άρη. Στην Τουρκία θεωρούν, ήδη, τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ως ποδοσφαιριστή της Ορντούσπορ του Έκτορ Κούπερ, γράφοντας, μάλιστα, ότι θα είναι συμπαίκτης με τον Φρανθίσκο Χαβίτο!

Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος των κίτρινων έχει δώσει εντολή το τελευταίο 24ωρο για την κατάθεση προσφυγής στους εκπροσώπους, ζητώντας τα χρήματά του (200.000 ευρώ) και την ελευθερία του.

Είχε προηγηθεί η διορία του Ουμπίντες μέχρι την περασμένη Τετάρτη. Ο Άρης ζήτησε μερικές μέρες υπομονή, ο Αργεντινός έκανε μια βδομάδα και ενήργησε τελικά, όπως ενήργησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα είχαν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες σε επίπεδο διαπραγματεύσεων οι κίτρινοι θα μπορούσαν να αποφύγουν την προσφυγή, εφόσον κατέβαλαν ένα ποσό 50-70.000 ευρώ. Αυτό δεν έγινε ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου για τον Αργεντινό.

Την ίδια ώρα, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης θεωρούν δεδομένη τη συνεργασία του Ουμπίντες με την Ορντούσπορ, στην οποία προπονητής είναι ο Κούπερ. Μιλούν, μάλιστα για συμφωνία τριών χρόνων με χρήματα που θα αγγίξουν συνολικά το 1.300.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή!

Στις αναφορές τους, σημειώνουν επίσης, ότι θα ανανεωθεί και ο δανεισμός του Χαβίτο στην τουρκική ομάδα από τον Ολυμπιακό…

 

To Top