ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγκουστιέν: Το τρομερό ατύχημα και τα κλεμμένα αυτοκίνητα!

Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κέμι Αγκουστιέν, ο οποίος είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη κι αν όλα πάνε καλά με τις εξετάσεις που θα υποβληθεί σήμερα, θα υπογράψει και θα πάει στο Καρπενήσι για προετοιμασία.

Ο 29χρονος Ολλανδός (διεθνής με το Κουρασάο) πάντως έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τα αυτοκίνητα και ήταν ο πρωταγωνιστής σε τρεις ιστορίες, όταν ο αγωνιζόταν στην Αγγλία.

Γλίτωσε από θαύμα!

Το 2012 ανήκε στην Σουόνσι, έπαιζε κανονικά μέχρι τον Σεπτέμβριο και ξαφνικά υπήρξε ενημέρωση για τραυματισμό του, χωρίς πολλές-πολλές λεπτομέρειες. Έμεινε έξω μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Τότε ήταν που έγινε γνωστός ο λόγος για τον οποίο δεν έπαιζε. Εκείνο τον Σεπτέμβριο είχαν διακοπεί τα πρωταθλήματα λόγω αγώνων των Εθνικών Ομάδων. Ο Αγκουστιέν βρήκε την ευκαιρία να πάει στην Ολλανδία για μερικές ημέρες, ωστόσο είχε ένα φοβερό ατύχημα, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή!

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ της εποχής, έφερε δύο… τούμπες με τον Αγκουστιέν να την… γλιτώνει με μερικές αμυχές. «Ήταν πολύ άσχημο. Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός», δήλωσε αρχικά για να προσθέσει: «Οδηγούσα το αυτοκίνητό μου και χωρίς ιδιαίτερο λόγο έπεσε σε ένα χαντάκι. Ανατράπηκε, έκανε δύο τούμπες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς πέρα από ένα μικροτραυματισμό, δεν έπαθα κάτι άλλο. Από τότε ευχαριστώ κάθε μέρα τον Θεό».

Όταν του «πήραν το δίπλωμα»

Τον Απρίλιο του 2013, όντας ακόμη παίκτης της Σουόνσι, ουαλικό δικαστήριο του απαγόρευσε να οδηγεί για έναν χρόνο. Αιτία ήταν ότι συγκέντρωσε 39 πόντους οδηγώντας τις δύο BMW του.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν όσα ανέφερε ο δημόσιος κατήγορος: «Ο Αγκουστιέν έτρεχε με 30 μίλια παραπάνω από το όριο. Επίσης δεν κατάφερε να δώσει πειστικές πληροφορίες για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε πέντε περιπτώσεις. Σε τέσσερις εξ αυτών ξεπέρασε το όριο ταχύτητας και σε μία πέρασε με κόκκινο». Όσο για την ποινή που του επιβλήθηκε, ήταν απαγόρευση οδήγησης για έναν χρόνο και πρόστιμο 3.150 λίρων.

Του έκλεψαν δύο αυτοκίνητα την ίδια μέρα!

Μετά την Σουόνσι, ακολούθησε η Μπράιτον και τον Οκτώβριο του 2013, με τον Αγκουστιέν να παραμένει ακόμη τιμωρημένος χωρίς δίπλωμα, συνέβη ένα άσχημο περιστατικό. Επιστρέφοντας από την προπόνηση στο σπίτι του, ο Ολλανδός διαπίστωσε πως του είχαν κλέψει τα δύο αυτοκίνητά του, μία BMW X6 κι ένα Range Rover Sport.

Στάθηκε τυχερός πάντως, καθώς οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να τα εντοπίσουν…

Γενικά πάντως ο, κατά πάσα πιθανότητα, νέος παίκτης του Άρη έχει μία… τρέλα με τα ακριβά αυτοκίνητα και μια βόλτα στον διαδίκτυο το… αποδεικνύει.

Πηγή: thessports.gr

To Top