ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγνοεί τη νίκη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης στα τελευταία 4 ματς, 76 μέρες χωρίς “τρίποντο”!

Ένα αρνητικό σερί που κανείς δεν θα περίμενε από τον φετινό Άρη συνεχίζουν οι “κιτρινόμαυροι” που για 4ο σερί ματς, μένουν μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης στο… “Κλεάνθης Βικελίδης”!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Για τον κάθε αντίπαλο, δυνατό και μη, η φυσική έδρα των “κιτρινόμαυρων” αποτελεί ένα μεγάλο “εμπόδιο”, όμως το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για την ομάδα του Άρη μέχρι στιγμής.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν να κερδίσουν αγώνα στο Χαριλάου, περίπου 2,5 μήνες, καθώς η τελευταία νίκη ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 για την 5η αγωνιστική. Προπονητής τότε της ομάδας της Αρκαδίας, ο τωρινός κόουτς του Άρη, Σάββας Παντελίδης.

Φυσικά μεσολάβησαν δύο διακοπές πρωταθλήματος, διάστημα με δύο εκτός έδρας αγώνες για την ομάδα, όμως και πάλι όταν το αρνητικό σερί γράφει τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς, τα λόγια είναι περιττά…

Ο Άρης μετά τον Αστέρα Τρίπολης τον οποίο και κέρδισε, γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ (1-2), τον Ολυμπιακό (0-1) και τον Παναιτωλικό (1-2), ενώ είχε έρθει ισόπαλος (1-1) με τον Παναθηναϊκό.

O εντός έδρας απολογισμός του είναι 3-1-3 από το συνολικό 6-1-7, έχει σκοράρει συνολικά 9 φορές και έχει δεχθεί 6 γκολ.

 

To Top