Αγνωστες πτυχές της νέας μεταγραφής: Οικογένεια Έλσνερ, η πιο ποδοσφαιρική στην Σλοβενία! (photos)

Την ποιότητα και την αξία του σαν παίκτης ο Ροκ Έλσνερ θα την δείξει στο γήπεδο με την απόδοση που θα έχει φορώντας την φανέλα του Άρη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι γνωρίζει ποδόσφαιρο, γιατί προέρχεται από την πιο ποδοσφαιρική οικογένεια της Σλοβενίας!

Ο Ροκ Έλσνερ είναι ο τελευταίος της γενιάς που παίζει ακόμα ποδόσφαιρο. Ο αδελφός του, Λούκα, 31 ετών σήμερα, ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής πέρσι και από φέτος έχει αναλάβει καθήκοντα βοηθού προπονητή στην Ντομζάλε, ομάδα της πατρίδας του.

Ο πατέρας του Ροκ, Μάρκο Έλσνερ, 53 ετών σήμερα, υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής την δεκαετία του ’80, όταν αγωνίστηκε για έξι χρόνια στην Ολίμπια Λουμπλιάνας (1977-83), τέσσερα χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα (1983-87), πέντε χρόνια στη Νις (1987-90 και 1991-93) και στην Εθνική Γιουγκοσλαβίας με την οποία συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984 στο Λος Άντζελες.

Ο παππούς του Ροκ, Μπράνκο Έλσνερ υπήρξε από τους πιο άξιους προπονητές της πάλαι ποτέ ενωμένης Γιουγκοσλαβίας. Έφυγε από τη ζωή το 2012 σε ηλικία 83 ετών, έχοντας θητεύσει στην Ολίμπια Λουμπλιάνας, στην Ίνσμπρουκ και την Εθνική Αυστρίας δύο φορές.

Αν μη τι άλλο ο Ροκ Έλσνερ ξέρει πως… παίζεται το ποδόσφαιρο, μένει βέβαια στην πράξη να αποδείξει με την φανέλα του Άρη ότι μπορεί να προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη τον γνωρίζει πολύ καλά ένας παλιός γνώριμος των «κιτρινόμαυρων». Ο λόγος για τον Μάριαν Κέλεμεν ο οποίος μετά το πέρασμά του από την Νουμάνθια πήγε στην Σλασκ το καλοκαίρι του 2009. Ήταν στην ίδια ομάδα για δυόμισι περίπου χρόνια.

To Top