Αγουέρο: «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την αγάπη των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα»

Η Μπαρτσελόνα, με τον Σέρχιο Αγουέρο να κάνει το ντεμπούτο του, βρέθηκε πίσω από νωρίς στο «Καμπ Νου» απέναντι στη Βαλένθια, αλλά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο και τελικά επιβλήθηκε των «νυχτερίδων» με 3-1.

Ο Αργεντινός φορ μπήκε ως αλλαγή στο 87ο λεπτό και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς. Ο έμπειρος σταρ έγινε έτσι ο γηραιότερος παίκτης που κάνει το ντεμπούτο του στην ομάδα της Βαρκελώνης τον 21ο αιώνα σε ηλικία 33 ετών και 137 ημερών.

Το ρεκόρ έχει ο Λιλιάν Τουράμ που έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2006 σε ηλικία 34 ετών και 251 ημερών, ενώ στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας είναι ο Ντεμέτριο Αλμπερτίνι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του το 2005 σε ηλικία 33 χρόνων και 159 ημερών.

«Νιώθω υπέροχα. Οι φίλαθλοι φώναζαν τ’ όνομα μου και του ευχαριστώ γι’ αυτό. Περίμενα καιρό αυτή την ημέρα, καθώς για δύο μήνες δεν μπορούσα ν’ αγωνιστώ λόγω του τραυματισμού μου. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους φιλάθλους για την αγάπη τους. Η Μπαρτσελόνα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο», τόνισε μετά το ματς ο Αγουέρο.

To Top