Αγρίεψε ο Κατσαβάκης! Φωνές και περισσότερη προπόνηση!

Οι φωνές του Μάκη Κατσαβάκη… τάραξαν την κωμόπολη του Πράτο Αλό Στέλβιο στην βόρεια Ιταλία! Ο Σερραίος τεχνικός διαπίστωσε… χαλαρότητα και δεν το άφησε να περάσει απαρατήρητο. Έβαλε τις φωνές στους παίκτες του, αύξησε τον χρόνο της προπόνησης και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει σε όλους ότι η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά.

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του συνδρομητικού καναλιού στην βόρεια Ιταλία, Παναγιώτης Στεφάνου “αγρίεψε ο Μάκης Κατσαβάκης στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, παρατηρώντας σημάδια χαλαρότητας από τους ποδοσφαιριστές του. Οι φωνές του ακούστηκαν αρκετά μακρύτερα από το μικρό γηπεδάκι του Πράτο, ενώ και η προπόνηση διήρκεσε περισσότερο του αναμενόμενου. Ο προπονητής του Αρη θέλησε με αυτό τον τρόπο να στείλει το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, καθώς η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά και ο καιρός δεν είναι αρκετός.

Επί της ουσίας η προπόνηση αναλώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και εξάσκηση στα στημένα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η εξέλιξή της διεκόπη από τον Σερραίο τεχνικό για τις απαιτούμενες οδηγίες. Σε κάποιο σημείο χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο ενδεκάδες (κίτρινους και πορτοκαλί), χωρίς όμως αυτό να προμήνυε εσωτερικό δίτερμα, αλλά ασκήσεις επί χόρτου. Πιο συγκεκριμένα την κίτρινη ομάδα αποτέλεσαν οι : Διούδης, Κανούλας, Αγγελούδης, Ιγνατίδης, Γιαννιώτας, Γιώρης, Ρένια, Νταμαρλής, Σουνάς, Αντωνιάδης, Καραγιάννης, ενώ την πορτοκαλί οι: Βελλίδης, Παντίδος, Ηρακλής, Ασλανίδης, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος, Καπετάνος, Καζναφέρης, Γκέσιος, Παπαζαχαρίας.

Μόνος του γυμνάστηκε ο Τσουκάνης, καθώς και ο Γιαννίτσης, αμφότεροι λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει ξανά δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα)”.

To Top