Αγρίτης: «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, νικήσαμε δίκαια» (video)

Δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε τη νίκη της Κέρκυρας επί του Άρη ο εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, Ανέστης Αγρίτης, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη, ενώ ανάλογη άποψη είχε και ο σκόρερ του μοναδικού γκολ, Χουάν Μαρτίν.

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα βάζαμε περισσότερα γκολ. Το θετικό, όμως, είναι ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Μπορεί σήμερα να πετύχαμε μόνο ένα γκολ, αλλά αν συνεχίσουμε να δημιουργούμε τόσες ευκαιρίες, τις επόμενες φορές θα τις αξιοποιούμε σε μεγαλύτερο βαθμό», είπε ο επιθετικός της Κέρκυρας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον νεοφερμένο σκόρερ του νικητήριου γκολ, Χουάν Μαρτίν: «Ο Μαρτίν είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που θα μας βοηθήσει. Παρότι ήταν το πρώτο επίσημο ματς που παίξαμε μαζί, συνεργαστήκαμε καλά. Όλη η ομάδα, όμως, έπαιξε πολύ καλά».

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Χουάν Μαρτίν επισήμανε: «Είμαι χαρούμενος για μένα, για τους συμπαίκτες μου και για την ομάδα. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Τα δώσαμε όλα και πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Ανέστη Αγρίτη και του Χουάν Μαρτίν στην κάμερα της NOVA

To Top