ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγραφιώτης: “Η τιμή εκκίνησης του Ν.Ρυσίου στα 600.000 ευρώ – Μέχρι 10 Ιουνίου οι προτάσεις για την νέα ΠΑΕ”

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του Α.Σ. στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η συνάντηση της 5μελούς επιτροπής που έχει αναλάβει να «τρέξει» όλες τις διαδικασίες για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ. Οι Χατζής, Κουσουνάδης, Αγραφιώτης, Μαστροθύμιος και Ορφανίδης, που την αποτελούν ανέλυσαν τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ επικεντρώθηκαν κυρίως στο καταστατικό της εταιρείας, το οποίο θα υπογραφεί τις επόμενες μέρες.

Το μέλος της πενταμελούς επιτροπής του Α.Σ. Άρη Νίκος Αγραφιώτης μίλησε σχετικά με το θέμα στον Arena fm: “Χθες βρεθήκαμε σαν επιτροπή. Είναι μια δύσκολη θέση με ευθύνη. Θα πρέπει να τρέξουν κάποια θέματα. Είδαμε το νόμο και και πόσο σημαντικό είναι να μη γίνουν λάθη.

Θα βαδίσουμε με βάση τον νόμο που υπάρχει. Η τιμή του Ρυσίου έπεσε στα 600.000 κάτι που είναι σημαντικό. Δεν είναι δικό μας το ακίνητο, οι αρμόδιοι ας κινηθούν.

Εμείς θα προχωρήσουμε σε 10 μέρες τις διαδικασίες για τη νέα ΠΑΕ. Με τη βοήθεια του κυρίου Μαστροθύμιου θα προχωρήσουμε.

Παλεύουμε όλοι για να παίξει ο Άρης στη Β Εθνική. Πρέπει μέχρι 10 Ιουνίου να έχουμε τελειώσει. Αποφασίσαμε ότι σε κάθε βήμα θα ενημερώνουμε τον κόσμο να γνωρίζει.

Χθες παλεύαμε να βρούμε να πληρώσουμε το αέριο. Το έλλειμμα του ερασιτέχνη είναι 200.000 ευρώ

Όντως το ποσό που έχει βάλει ο Καρυπίδης είναι 961.000 ευρώ

Είπαμε στον κύριο Καρυπίδη ότι τα ποσά για τα οποία  δε θα έχουμε παραστατικά δε θα περαστούν στις καρτέλες.»

To Top