ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγραφιώτης: «Ιστορική η σημερινή μέρα για τον Άρη»

Ο Νίκος Αγραφιώτης, ταμίας του Α.Σ. Άρης και μέλος της πενταμελούς επιτροπής που έχει αναλάβει να «τρέξει» όλες τις διαδικασίες για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, μίλησε για την σημερινή ιστορική μέρα για τους «κίτρινους».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Arena FM:

Για τη σημερινή απόφαση: «Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον Άρη, είναι η ημερομηνία ίδρυσης της νέας ΠΑΕ Άρης, πήραμε και τον αριθμό φορολογικού μητρώου και πλέον είναι ένα νομικό πρόσωπο, το οποίο είναι υπό σύσταση. Η δικιά μας η δουλειά ήταν να βγάλουμε το ΑΦΜ και να κάνουμε καινούργιο αριθμό λογαριασμού μέσα στις ημερομηνίες που είχαμε από το νόμο. Τώρα ετοιμάζουμε τις επιστολές που θέλουμε να στείλουμε αύριο σε εφημερίδες, οι οποίες θα ανακοινώσουν στα μέλη να καταθέσουν το κεφάλαιο».

Για την επόμενη κίνηση: «Έχουμε 15 μέρες από την Παρασκευή που θέλουμε να μπει το κεφάλαιο που έχει ορίσει η γενική συνέλευση. Μέχρι τις 24/6 μπορούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν τα χρήματα τους. O Άρης χρειάζεται τρία πράγματα, οργάνωση, οργάνωση και οργάνωση».

Για την κατάσταση που βρήκαν οι ίδιοι τον σύλλογο: «Ήταν σε δύσκολη κατάσταση. Χρειάζεται σίγουρα οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, χρειάζεται να μπει μια λειτουργία και να μάθει ο κόσμος της διαδικασίες και να μπορεί να βοηθάει. Είχαμε προβλήματα αλλά πλέον σιγά-σιγά όλα λύνονται».

To Top