ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγραφιώτης: «Στόχος η νέα Π.Α.Ε. να δημιουργήσει κέρδη»

To μέλος της απερχόμενης διοικούσας επιτροπής, Νίκος Αγραφιώτης, μίλησε για τα θέματα του Γ.Ε.ΜΗ. και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Και η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι εδώ. Το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ισπανίας παίζει… μπάλα στο foxbet.gr. Μπείτε και διαβάστε τις αναλύσεις από τα δύο ματς της πρεμιέρας και φυσικά τα καλύτερα και ισχυρότερα στατιστικά

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Εστάλησαν τα τελευταία δικαιολογητικά προς το Γ.Ε.ΜΗ., όλα είναι εντάξει και την επόμενη εβδομάδα προχωρά η Γ.Σ. των Μετόχων. Ο φάκελος είναι πλήρης, όπως παραδέχθηκε το Μητρώο, και είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε τη διοίκηση στον κύριο Καρυπίδη.

Η εκκαθάριση δεν επηρέασε, τελικά, τη σύσταση Π.Α.Ε. και η νέα εταιρεία είναι καθ’ όλα έτοιμη και όταν συσταθεί η Ε.Ε.Α., θα κάνει τους παραπέρα ελέγχους, αναφορικά με τους φακέλους που εκκρεμούν».

Για το νέο διοικητικό σχήμα: «Η σύνθεση της νέας διοίκησης θα είναι -κατά πάσα πιθανότητα- πενταμελής και θα δούμε τα ακριβή πρόσωπα, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας».

Για το τι προσδοκούν στο μέλλον: «Η εταιρεία είναι καθαρή από χρέη και ελπίζουμε να παραχθεί κέρδος. Περιμένουμε θετικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα. Ο κόσμος κάνει προεγγραφές για διαρκείας, παρά την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, αλλά προσδοκούμε σε συσπείρωση δυνάμεων, για το καλό του Άρη. O Θόδωρος Καρυπίδης, αν και είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει προβλήματα, έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα κι αυτό του πιστώνεται».

To Top