ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγρια επεισόδια στην Λευκάδα οπαδών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, καμία σύλληψη – Βίντεο ντοκουμέντο (video)

Άνω-κάτω έγινε τα ξημερώματα η Λευκάδα από επεισόδια μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, εν όψει του σημερινού τελικού Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών στο νησί.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr:

“Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οπαδοί του Παναθηναϊκού πέρασαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα την πλωτή γέφυρα και πήγαν στο ξενοδοχείο Ionian Star, όπου διαμένουν οπαδοί του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρά επεισόδια και πολλές υλικές ζημιές.

Φαίνεται πως οι ταραξίες έπιασαν την αστυνομία στον ύπνο. Η επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείου που διαμένουν οπαδοί του Ολυμπιακού στη Λευκάδα τα ξημερώματα έγινε τα ξημερώματα και αιφνιδίασε πλήρως τις αρχές, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξε καμία σύλληψη επί τόπου.

Πάντως στο νησί υπάρχουν αναφορές για πέντε τραυματισμούς, αλλά όχι σοβαρούς. Οι αρχές είναι επί ποδός αναζητώντας τους δράστες, έχοντας ωστόσο ως πρώτο μέλημα να διασφαλίσουν πως δεν θα υπάρξει συνέχεια στα επεισόδια, τόσο στο γήπεδο όπου θα ολοκληρωθεί το Final Four του Κυπέλλου, όσο και σε άλλα σημεία του νησιού”.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια τα ξημερώματα:

To Top