ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγτζίδης: «Δεδομένη η άνοδος του Άρη. Έμαθα πολλά από τον Κούπερ»

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Γιάννης Αγτζίδης, μίλησε για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Άρη, για τη συνεργασία του με τον Κούπερ, αλλά και για το γεγονός ότι οι Πόντιοι ενισχύθηκαν σημαντικά τον Γενάρη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για το ματς με τον Άρη και τον στόχο του Απόλλωνα: «Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε όλοι. Είναι σημαντικό, γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς και θα πάμε για το καλύτερο. Έχουμε στόχο να μπούμε στην πρώτη τριάδα και πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε, με τους αγώνες που έχουμε στη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι ο Άρης είναι αδιάφορος: «Δεν παίζει ρόλο το ότι είναι αδιάφορος ο Άρης. Είναι τοπικό ντέρμπι και θα μπούνε και οι δύο ομάδες δυνατά για να το κερδίσουνε. Είναι σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες».

Για τις πολλές μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο: «Ήμασταν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα, αλλά γνωριζόμασταν από προηγούμενες χρονιές, οπότε δεν δυσκολευτήκαμε να βρεθούμε μεταξύ μας».

Για το γεγονός ότι στον Άρη συνυπήρξε με τον Κούπερ: «Ήμουν στον Άρη με τον Κούπερ που με έκανε επαγγελματία. Ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα. Είχα έναν τραυματισμό και δεν μπόρεσα να επανέλθω όπως θα ήθελα. Έμαθα πολλά από αυτόν τον άνθρωπο και με βοήθησε πολύ το ότι συνεργάστηκα μαζί του».

Για την πορεία του Άρη: «Όλοι ξέραμε ότι θα έπαιρνε την άνοδο γιατί έχει παίκτες που παίζανε Α’ Εθνική. Ήταν δεδομένο με την ποιότητα των παικτών του, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο στην Γ’ Εθνική».

Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Παίζει ρόλο και το γήπεδο σε ένα βαθμό, αλλά όπως δεν είναι καλό για μας έτσι δεν είναι και για τον Άρη. Αυτό έχουμε και πρέπει να συμβιβαστούμε».

Για το ότι θα βρεθεί πολύς κόσμο στο γήπεδο της Καλαμαριάς: «Θα έχει κόσμο, θα είναι σαν γιορτή. Ελπίζω να το ευχαριστηθούμε όλοι».

To Top