Αγχώθηκε αλλά νίκησε η Μόντσα

Η Μόντσα προηγήθηκε 3-0 στο «Μπενίτο Στίρπε» απέναντι στην Φροζινόνε, έκανε τα εύκολα δύσκολα στο β΄ μέρος, αλλά τελικά έφυγε μ΄ ένα σπουδαίο «διπλό» (3-2) στο τρίτο χρονικά ματς της 19ης αγωνιστικής της Serie A.

Ντάνι Μότα και Καρμπόνι «χόρευαν» στην άμυνα των γηπεδούχων στο πρώτο 45λεπτο. Από ασίστ του δεύτερου στο 18΄ ο πρώτος «έγραψε» το 1-0, για ν΄ αντιστραφούν οι ρόλοι στο 45΄, με τον Καρμπόνι να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την πάσα του Μότα και να δίνει… αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος με το αυτογκόλ του Σούλε στο 55΄ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0, ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω. Αφού μείωσαν αρχικά με τον Χαρουϊ στο 55΄, στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 75΄ πλησίασαν ακόμη πιο πολύ με το πέναλτι του Σούλε.

Αυτή την φορά η Φριζονόνε δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου έχει μαζέψει τους 17 από τους 19 βαθμούς που έχει στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ενώ η σημερινή ήταν η τρίτη σερί ήττα (προηγήθηκαν αυτές από Λάτσιο και Γιουβέντους).

Το 0-0 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» επί της Νάπολι αποδείχθηκε ότι μόνο δεν ήταν για τη Μόντσα, η οποία έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο τον πρώτο γύρο. Μπορεί να ήταν μόλις η 2η νίκη στην τελευταία οκτάδα αγώνων για το συγκρότημα του Παλαντίνο, παρ΄ όλα αυτά έχει 25 βαθμούς, 11 περισσότερους από τις ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.

To Top