ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγωγές από Μελισσανίδη στους δικαστές της ΕΠΟ!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε στην κατάθεση αγωγών κατά των μελών της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, που τον τιμώρησε για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην αντεπίθεση αποφάσισε να περάσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, για την υπόθεση της κλήσεις του σε απολογία και την τιμωρία του, για τις δηλώσεις που είχε κάνει έπειτα από τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο ιδιοκτήτης της Aegean είχε τονίσει εξ αρχής ότι θεωρούσε την συγκεκριμένη κίνηση της ομοσπονδίας αστήρικτη και παράλογη, καθώς δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο στην ΑΕΚ και είχε προαναγγείλει ότι θα κινηθεί νομικά.

Τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ τιμώρησαν τελικά τον Μελισσανίδη τόσο σε πρώτο, όσο και σε δεύτερο βαθμό (του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 9.000 ευρώ), όμως σήμερα έγινε γνωστό ότι πριν καν τελεσιδικήσει η υπόθεση, εκείνος από την πλευρά του προχώρησε στην κατάθεση αγωγών κατά των μελών της πρωτοβάθμιας επιτροπής (η απόφαση της εφέσεων εκκρεμούσε). Κάτι που σημαίνει ότι αυτή η υπόθεση θα έχει συνέχεια στα ποινικά δικαστήρια….

Πηγή: http://www.sdna.gr

To Top