Αγωνία για Αγκάνθο, κρίνεται αύριο η συμμετοχή του

Με τον Νταβίντ Αγκάνθο να είναι αμφίβολος για το δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη, που μεταφέρθηκε από το «Δασυγένειο» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά από απόφαση του Σούλη Παπαδόπουλου.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Ο Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε έμφαση στον τομέα της τακτικής, με σκοπό την βελτίωση της ομάδας τόσο στο σκέλος της επιθετικής ανάπτυξης, όσο και στο «τελείωμα» των φάσεων.

Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης (19:30) και οι παίκτες προπονήθηκαν σήμερα, στο Κλεάνθης Βικελίδης, υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου.

Εκτός «μάχης» είναι οι τιμωρημένοι Ανδρέας Τάτος και Μιχάλης Κύργιας. Ο Νταβίντ Αγκάνθο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι είναι αμφίβολη. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε έμφαση στον τομέα της τακτικής, με σκοπό την βελτίωση της ομάδας τόσο στο σκέλος της επιθετικής ανάπτυξης, όσο και στο «τελείωμα» των φάσεων.

Σημαντικό μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε επίσης στις στημένες φάσεις,  όπου ο Έλληνας τεχνικός εκτιμά ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

To Top