Αγωνία για Ακόστα, έχει θλάση!

Χωρίς έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του κινδυνεύει να παρουσιαστεί ο Άρης στον «τελικό» της Κυριακής με την Ξάνθη, αφού ο Νοέ Ακόστα έχει υποστεί θλάση και η συμμετοχή του κρίνεται ιδιαίτερα αμφίβολη!

Την στιγμή που ο Ισπανός μέσος είχε… πάρει τα πάνω του, εντυπωσιάζοντας στα τελευταία παιχνίδια μετά την άφιξη του Μανουέλ Μασάδο, ήρθε ένας τραυματισμός που απειλεί να τον κρατήσει εκτός μάχης.

Ο Ακόστα αισθανόταν ενοχλήσεις στη γάμπα μετά το προχθεσινό παιχνίδι με το Λεβαδειακό και η μαγνητική τομογραφία που έκανε, έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρωτου βαθμού στον υποκνημιαίο μυ.

Η εξέλιξη αυτή θέτει σε μεγάλο κίνδυνο την συμμετοχή του στην κυριακάτικη αναμέτρηση, από την οποία υπενθυμίζεται ότι θα απουσιάσουν επίσης οι τιμωρημένοι Γιαννιώτας, Καζναφέρης και ο τραυματίας Παπαστεριανός, ενώ δεν είναι βέβαιη ούτε η συμμετοχή του Πρίττα.

Πλέον, ο Ισπανός χαφ έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου, ξεκινώντας εντατικές φυσικοθεραπείες, προκειμένου να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Μασάδο. Σύμφωνα με τον γιατρό της ΠΑΕ, Βαγγέλη Πανταζή, η συμμετοχή του θα κριθεί την Παρασκευή, όταν και θα δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση ανεβάζοντας ρυθμούς…

To Top