Αγωνία για την επιστροφή Ουντότζι! Εμφανής η απουσία του πρώτου σκόρερ

Να σκεφτεί κανείς ότι το καλοκαίρι ο Άρης δεν τον είχε σε προτεραιότητα. Ο Σαλόζε Ουντόζι περίμενε πότε θα κληθεί για να υπογράψει και τελικά αυτό έγινε στη μέση της προετοιμασίας του Άρη, με τον Νιγηριανό να είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς μέχρι τώρα.

Χθες «έλαμψε» ακόμη μια φορά, δια της απουσίας του δυστυχώς, με τον Άρη να μην μπορεί να την καλύψει και αυτό να του στερεί την πρόκριση.

Ο Νιγηριανός, για τον οποίο πολύς λόγος έχει γίνει για το αν πρέπει να αγωνίζεται στα άκρα ή την κορυφή της επίθεσης (πρώτος σκόρερ της ομάδας με τέσσερα γκολ) με την απουσία του χθες, άφησε ουσιαστικά χωρίς τη φαντασία και τις ατομικές του εξάρσεις τον Άρη κι αυτό κατά πολύ έπαιξε το ρόλο του στο τελικό αποτέλεσμα.

Η επιστροφή του για το ματς με τον ΟΦΗ αποκτά πλέον μεγαλύτερη αξία, αρκεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Όπως δήλωσε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης ο Βαγγέλης Πανταζής, γιατρός του Άρη: “έχει ένα χτύπημα ψηλά στο γλουτό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια φλεγμονή και μέχρι και χθες να μην μπορεί να περπατήσει. Πλέον είναι καλύτερα και θα συζητήσω μαζί του, αλλά και με τον προπονητή για να δούμε αν θα χρειαστεί να του γίνει ένεση και να αγωνιστεί. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ”. Λόγια που κορυφώνουν την αγωνία για τη συμμετοχή του.

To Top