Αγωνία για τον Κέϊν στο στρατόπεδο της Εθνικής Αγγλίας

Το ζήτημα που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες, το «στρατόπεδο» της εθνικής Αγγλίας, είναι ο τραυματισμός του Χάρι Κέϊν.

Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», ταλαιπωρείται από χτύπημα στον δεξιό αστράγαλο από την εμφατική πρεμιέρα του Μουντιάλ με το Ιράν (6-2) και η συμμετοχή του στον αυριανό (25/11, 21:00) αγώνα με τις ΗΠΑ, παραμένει αμφίβολη.

«Νομίζω ότι είναι καλά. Μπορεί να είναι λίγο οδυνηρό, αλλά ήταν στο γήπεδο μαζί μας σήμερα. Είναι καλό, γιατί είναι ο αρχηγός μας», δήλωσε εχθές (22/11) ο τερματοφύλακας της Αγγλίας, Τζόρνταν Πίκφορντ.

Ο Κέϊν, υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά τα ευρήματα δεν έχουν ανακοινωθεί. Παρά το γεγονός ότι δεν σκόραρε απέναντι στο Ιράν, ο άσος της Τότεναμ, «μοίρασε» δύο ασίστ στους Ραχίμ Στέρλινγκ για το 3-0 (45`+1`) και Μάρκους Ράσφορντ για το 5-1 (71ο), τέσσερα λεπτά πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Δεδομένου ότι οι προπονήσεις διεξάγονται «κεκλεισμένων των θυρών», κανείς από τον «έξω κόσμο», δεν είναι σε θέση να πει με ακρίβεια, εάν ο Κέϊν προπονήθηκε κανονικά και κατά συνέπεια, εάν θα βρίσκεται στην διάθεση του Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ για το ματς με τις ΗΠΑ, όπου σε περίπτωση νίκη, τα «τρία λιοντάρια» θα βρεθούν στις καλύτερες 16 ομάδες της διοργάνωσης.

«Όταν βγήκε ο Χάρι, ο Κάλουμ (σ.σ. Γουίλσον) μπήκε και έπαιξε πολύ καλά, βοηθώντας τον Τζακ (σ.σ. Γκρίλις, στο 6-1). Όλοι προπονούνται σκληρά. Όλοι είναι εκεί για έναν λόγο, για να παίξουν», σχολίασε ο Πίκφορντ και πρόσθεσε: «Αλλά προφανώς, ο Χάρι είναι ένας απίστευτος παίκτης, δίνει το παράδειγμα στην ομάδα, είναι ο αρχηγός, ο ηγέτης και όλοι τον θαυμάζουμε».

To Top