Αγωνία για τον Μαντσίνι, κρίσιμο 48ωρο για το αν θα προλάβει τον ΠΑΣ

Σε ρυθμούς ΠΑΣ Γιάννινα είναι από χθες ο Άρης, ο Χερμάν Μπούργος ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής και αυτήν τη στιγμή τα βλέμματα όλων είναι στο αν καταφέρει να φωνάξει παρών τελικά ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ένα παιχνίδι όπου η κιτρινόμαυρη ομάδα θέλει μόνο τη νίκη, την πρώτη του μετά την ήττα στο «Καραϊσκάκη» από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ.

Ο Άρης έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνος τρίτος, μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής, καθώς η ΑΕΚ αγωνίζεται στον Πειραιά με τον Ολυμπιακό, ενώ απώλειες μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπούργος προπόνησε χθες τους παίκτες του στο Νέο Ρύσιο, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να κάνει και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Ο Αργεντινός έχει φορέσει αθλητικό παπούτσι εδώ και αρκετές μέρες, όμως με δεδομένο ότι ο τραυματισμός είναι σε ευαίσθητο σημείο (μικρό δάχτυλο ποδιού που ακουμπάει στο παπούτσι), δεν του επιτρέπει να μπει στο 100%.

Το τρέχον 48ωρο είναι κρίσιμο, μια και εφόσον μπορέσει να μπει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, θα φωνάξει παρών για τον αγώνα της Κυριακής.

Αν όχι τότε θα προστατευθεί και πάλι ώστε να είναι έτοιμος για το κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα για τον προπονητή του Άρη που έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Σήμερα Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.

To Top