Αγωνία για τον Νέιμικ, σκέψεις να κάνει ένεση για να παίξει στο Ρέθυμνο

Η επενδυτολογία υπάρχει πλέον στην καθημερινότητα του μπασκετικού Άρη και με… ονοματεπώνυμο, όμως αυτό που προέχει σήμερα είναι το αγωνιστικό και εκεί στρέφεται το ενδιαφέρον, καθώς οι κίτρινοι παίζουν αύριο στο Ρέθυμνο για μια θέση στη τετράδα. Αγωνία για Νέιμικ, του οποίου η συμμετοχή παραμένει στον αέρα.

Ο Αμερικανός σέντερ του Άρη, πρώτος μπλοκέρ στο πρωτάθλημα και ίσως ο κορυφαίος αμυντικός της Α1, υποφέρει από δισκοκήλη, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας.

Δεν προπονήθηκε χθες, θα προσπαθήσει σήμερα να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα και αναλόγως θα αποφασιστεί η συμμετοχή του. Είναι μεγάλη απώλεια για τον Άρη αν ο Νέιμικ απουσιάσει και στο Ρέθυμνο. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να είναι 100% έτοιμος.

Υπάρχει πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει ένεση για να μπορέσει να… παραμερίσει τους πόνους στη μέση του και να παίξει αύριο, όμως όλα θα κριθούν μετά τη σημερινή προπόνηση.

Αμφίβολοι παραμένουν και οι Βασίλης Σίμτσακ και Γιάννης Καραθανάσης με ενοχλήσεις στη μέση και τον ώμο αντίστοιχα. Αμφότεροι θα δοκιμάσουν να προπονηθούν σήμερα.

To Top