Αγωνία για τον Πόι, αμφίβολη η συμμετοχή του

H κατάσταση του Μάουρο Πόι περιπλέκει τα πράγματα σε ότι αφορά την προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν είναι σίγουρο ότι θα δώσει το παρών στο παιχνίδι, λόγω του τραυματισμού που τον ενοχλεί.

Όπως ενημέρωσε το arisfc.gr: “Το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (16/11, 15:00) με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Μάουρο Πόι ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί, καθώς έχει αιμάτωμα στη γάμπα από χτύπημα στον αγώνα με τον Ακροπόταμο.

Για το λόγο αυτό ο 33χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός εξετάστηκε απόψε από τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή. Ο Πόι, που θα ακολουθήσει και αύριο συντηρητικό πρόγραμμα, θα δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση του Σαββάτου. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ομάδα της Πέλλας είναι αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή”.

To Top