Αγωνία για το βόλεϊ! Ο χρόνος περνάει…

Ο χρόνος περνάει και λειτουργεί εις βάρος του ΤΑΠ Άρης, αφού είναι χαρακτηριστικό πως η κατάσταση στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο παραμένει στάσιμη όλον αυτόν τον καιρό! Επί της ουσίας, άλλωστε, το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι πλέον έχει στερέψει και από παίκτες η ομάδα.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου μαζί με την τριμελή επιτροπή σωτηρίας, που είχε συσταθεί, βρίσκονται καθημερινά σε επαφές με ανθρώπους, που έχουν την επιθυμία να βοηθήσουν, όμως, από τη θεωρία στην… πράξη υπάρχει μια απόσταση.

Όσον αφορά στον Γιώργο Γιάτση και αυτός φαίνεται ν΄ αναμένει στο… ακουστικό του, καθώς παρ΄ ότι η κατάσταση έδειχνε να ξεκαθαρίζει την περασμένη εβδομάδα, κάτι τέτοιο δεν έγινε και η απουσία του Κώστα Χαριτωνίδη στην Ιταλία καθυστερεί τις εξελίξεις.

Το μόνο «παρηγορητικό» τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι και άλλες ομάδες της Volleyleague (βλ. Λαμία, Κηφισιά) βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με τον Άρη, όμως, το ζητούμενο είναι να βρεθεί φως στο τούνελ και το τμήμα να μην έχει την ίδια τύχη με αυτήν του γυναικείου μπάσκετ.

To Top