Αγωνία για Τσαλδάρη, Ταπούτο ενόψει Πανιωνίου

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο την φυγή του Ντόμινικ Τζέιμς παραμονές του αγώνα με την Ντόνετσκ. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τους Ουκρανούς έχασε και τους Χρήστο Ταπούτο, Δημήτρη Τσαλδάρη, από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδες αλλά και δύο σημαντικές λύσεις όσον αφορά το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Ο μεν Τσαλδάρης αγωνίστηκε μόλις 10 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα στο πρώτο ημίχρονο και παρακολούθησε το δεύτερο με φόρμες από τον πάγκο. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για τραυματισμό στον δικέφαλο. Σε ένα σημείο που ταλαιπωρεί τον φετινή σεζόν τον 31χρονο γκαρντ και τον έχει αφήσει αρκετές φορές εκτός δράσης, είτε σε αγώνες, είτε σε προπονήσεις.

O Χρήστος Ταπούτος κατά την διάρκεια του αγώνα στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στον αχίλλειο και αποχώρησε και αυτός από το παιχνίδι. Η παρουσία του στο παρκέ περιορίστηκε στα 7.48 χωρίς να προλάβει να σημειώσει κάποιο καλάθι.

Κατά την επιστροφή τους στην Θεσσαλονίκη θα εξετασθούν από τον γιατρό της ομάδας, Μίλτο Θεοδώρου όπου και θα διαπιστωθεί το μέγεθος της κατάστασης τους. Ο Άρης έχει δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο και δεν υπάρχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια για την αποκατάστασή τους.

To Top