ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγωνία και αναμονή στην οικογένεια του Άρη – Καρυπίδης: “Κλείστε τ’ αυτιά, όλα θα πάνε καλά”

Ο Άρης είναι στραμμένος στην “επόμενη μέρα” και τις διαδικασίες που θα επικυρώσουν την… απόδραση από τον “Γολγοθά” που βαδίζει τα τελευταία χρόνια. Η νέα ΠΑΕ, το μετοχικό κεφάλαιο, η συμμετοχή στη Φούτμπολ λιγκ είναι τα βασικά σημεία που βρίσκονται στο κάδρο των εξελίξεων.

Η αναμονή της οικογένειας του Άρη συνοδεύεται από την αγωνία, μετά τα όσα γίνει (και πέρσι) με το θέμα της ΕΕΑ και της αδειοδότησης.

Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής Καρυπίδης είναι, όπως έχει τονίσει δημόσια και ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Γιάννης Ψηφίδης, ο μοναδικός που είναι στο “παιχνίδι” της νέας ΠΑΕ. Τουλάχιστον μέχρι τώρα… Δείχνει σίγουρος, όπως μαρτυρούν οι τρεις (!) δημόσιες τοποθετήσεις του για το θέμα της συμμετοχής στη Φούτμπολ λιγκ. Κάτι που επαναλαμβάνει τόσο στους στενούς του συνεργάτες, όσο και στους ανθρώπους του Άρη και τους απλούς φιλάθλους που τον ρωτούν.

“Kλείστε τ’ αυτιά, όλα θα πάνε καλά, μην ακούτε όσα λέγονται δεξιά κι αριστερά. Ο Άρης θα παίξει στη Φούτμπολ λιγκ και του χρόνου στη Σούπερ λίγκα” είναι οι μόνιμες κουβέντες του Καρυπίδη…

To Top