Αγωνιά ο Κωστένογλου

Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ προέταξε ο Νίκος Κωστένογλου σε δηλώσεις του, λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αν και είναι βέβαιο ότι ο ρόλος του… θύματος ταιριάζει στους παίκτες του ενόψει του ντέρμπι.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στο «Mega» και τόνισε χαρακτηριστικά για την ομάδα του: «Με λυπεί το γεγονός ότι μια τόσο ιστορική ομάδα που φημιζόταν για το επιθετικό ποδόσφαιρό της, έφτασε να αμφισβητείται και να αντιμετωπίζεται ως μικρή ομάδα. Με πονά. Προσπαθώ με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να είμαστε στο ύψος των περιστάσεων. Τα προβλήματα ολοένα και μεγαλώνουν. Στην αρχή ήμασταν σε μια καλή θέση και με το πέρασμα του χρόνου, τα προβλήματα διογκώθηκαν».

Εξάλλου, για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, είπε: «Δεν εγκαταλείπουμε το καράβι, θα προσπαθήσω για ό,τι καλύτερο μέχρι τέλος. Περιμένουμε τους μετόχους μας, τους παλιούς μετόχους, τον κ. Νικολαΐδη, όλους να βρουν μια λύση. Στις 20 Μαρτίου πρέπει να έχουν πληρωθεί οι παίκτες όσα συμφώνησαν και στις 31 Μαρτίου να πάρουμε άδεια από την ΟΥΕΦΑ. Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο της ιστορίας μας. Σύντομα να βρεθεί λύση, γιατί θα έχουμε καταστροφικές συνέπειες».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top