ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνιούν και οι ποδοσφαιριστές για την συνέχιση ή μη της Super League…

Εκτός από τις διοικήσεις των ΠΑΕ που έχουν την δική τους αγωνία όσον αφορά την συνέχιση ή μη της Super League, την ίδια αγωνία συμμερίζονται και οι ποδοσφαιριστές.

Αυτή η εβδομάδα είναι η τρίτη συνεχόμενη που απέχουν από τις προπονήσεις μετά από τις Κυβερνητικές αποφάσεις ελέω κορωνοϊού.

Όπως είναι λογικό, εκτός από το οικονομικό ζήτημα που προκύπτει για τους παίκτες, καθώς οι ΠΑΕ αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στα συμβόλαιά τους, την στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση και τα έσοδα είναι μηδαμινά, υπάρχουν και ερωτήματα γύρω από θέματα υγείας, αλλά και την αγωνιστική τους κατάσταση.

Εφόσον αποφασιστεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, θα χρειαστούν το λιγότερο δύο εβδομάδες προπονήσεων για να μπορέσουν να μπουν σε ρυθμούς αγώνων.

Κι αν η φετινή σεζόν ολοκληρωθεί -στο καλύτερο σενάριο- τον Ιούλιο, τότε υπάρχουν πολλά ερωτήματα κυρίως για όσους θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.

Αν θα έχουν τον απαιτούμενο χρόνο για να προετοιμαστούν κατάλληλα με τις ομάδες τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όλα αυτά είναι ένα… ντόμινο, το οποίο απασχολεί ιδιαιτέρως τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που γνωρίζουν πως η τωρινή αγωνιστική τους απραξία θα επηρεάσει σημαντικά και την επόμενη σεζόν τους.

To Top