ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγωνιστική ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση για τον Άρη το άσκοπο “πήγαινε-έλα” στην Πάτρα

Μεγάλη αγωνιστική ταλαιπωρία για την αποστολή του Άρη, που έκανε πολύωρο ταξίδι χθες στην Πάτρα και σήμερα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει παίξει το ματς με τον Προμηθέα.

Το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στους Πατρινούς, κάτι για το οποίο η ΚΑΕ Άρης ενημερώθηκε σήμερα το πρωί(!) από τον ΕΣΑΚΕ και έτσι υποχρεώνεται μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες σε δύο μεγάλα ταξίδια, που ισοδυναμούν με ταλαιπωρία, ειδικά από τη στιγμή που δεν έγινε το ματς.

Ο Άρης μελλοντικά, και όταν οριστεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση σε νέα ημερομηνία, θα πρέπει να ταξιδέψει ξανά στην Πάτρα.

Όμως πέρα από την ταλαιπωρία όλων των μελών της αποστολής, γεννάται και το ερώτημα τι θα (πρέπει να) γίνει με τα, άσκοπα όπως αποδείχθηκε, έξοδα που έκανε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ για το ταξίδι και τη διαμονή στην Πάτρα. Προβλέπεται κάποια αποζημίωση από τον ΕΣΑΚΕ ή ο Άρης πληρώνει εξτρά χρήματα χωρίς δική του ευθύνη;

Αγωνιστικά, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να πάρουν ρεπό για αύριο και να επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις τη Δευτέρα για το εντός έδρας ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ (20/03).

To Top