Αγωνιστικό, μεταγραφές, νομική θωράκιση στην ατζέντα της μεταβατικής 9μελους επιτροπής

Η πραγματικότητα της Γ΄ εθνικής, όπως αποτυπώθηκε μέσα από την τελευταία απόφαση του Ειρηνοδικείου, επιβάλλει για όλη την οικογένεια του Άρη μια σειρά από άμεσες ενέργειες, ενώ βρισκόμαστε πια στον Σεπτέμβριο.

Ο ορισμός της 9μελούς μεταβατικής “επιτροπής διαχείρισης κρίσεων”, όπως βαπτίστηκε, έχει να κάνει με μια επίσης σκληρή πραγματικότητα. Οι Αλεξιάδης, Κούης, Ζήνδρος, Μπακούρας, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Φωτιάδης, Χατζηιωάννου, Γρόλλιος, έχουν αρκετά πεδία δράσης:

1. Αγωνιστικό: θα πρέπει να γίνουν μέσα στις επόμενες… ώρες οι συζητήσεις για το ποιοι παίκτες θέλουν να συνεχίσουν στην ομάδα, μια και τυπικά όλοι είναι πλέον ελεύθεροι.

2. Μεταγραφές: σε συνεργασία με τον Καλαϊτζίδη να γίνει άμεσα η ενίσχυση της ομάδας. Ο προπονητής του Άρη έχει ήδη έτοιμη μια σημαντική προεργασία, παρά την τεράστια σπατάλη χρόνου.

3. Νομική ατζέντα: από τη συμμετοχή του Άρη στη Γ’ εθνική, μέχρι τον καταρτισμό των ιδιωτικών συμφωνητικών με τους παίκτες, αλλά και τη θωράκιση της ομάδας, υπάρχει πολλά νομικά θέματα προς δρομολόγηση.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες για να λειτουργήσει ο Άρης κάτω από την σκέπη του Ερασιτέχνη Άρη.

To Top