Αγόρασε διαρκείας και ο… τρελός “Νίκος” από την Ισπανία!

Ο Ισπανός Φρανθέσκ Χαβιέρ Μόρα, γνωστός σε όλους τους Αρειανούς ως “Νίκος” γιατί έχει γίνει Αρειανός λόγω του Νίκου Γκάλη, αγόρασε εισιτήριο διαρκείας, στηρίζοντας και αυτός την προσπάθεια για την επιβίωση του ποδοσφαιρικού Άρη!

Το ARIS Athens Club ανακοίνωσε την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας του “Νίκου”, γιατί έγινε μέσω του κλαμπ. “Με μεγάλη επιτυχία έγινε πριν απο λίγες ημέρες άλλη μια συγκέντρωση του Aris Athens Club οπου συγκεντρώθηκε αλλο ένα χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του ΑΡΗ μας.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα αδέρφια που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση και να κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά στο αδερφό Νίκο απο την Ισπανία.

Ο Νίκος θέλησε ο ίδιος να συμβάλλει στην κίνηση που κάνουμε για τα διαρκείας του ΑΡΗ μας και αγόρασε το εισητήριο διαρκείας του μέσω του κλάμπ παρόλο που για τον ίδιο θα είναι δύσκολο να βλέπει απο κοντά τον ΑΡΗ μας λόγω απόστασης.

Μια κίνηση που μας συγκίνησε όλους και έδειξε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε αν θέλουμε να υπάρχει μέλλον για την αγαπημένη μας ομάδα.

Αδερφέ Νίκο και πάλι σε ευχαριστούμε…

ARIS ATHENS CLUB”, αναφέρει η ανακοίνωση.

 

To Top