Αγόρι ξύπνησε από το κώμα μετά το γκολ του Ρονάλντο! (photo)

Μια απίστευτη και πολύ συγκινητική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ένα 14χρονο αγόρι από την Πολωνία.

Το παιδί ήταν σε κώμα για τρεις μήνες και ξύπνησε ακούγοντας την περιγραφή, από το τρίτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Σουηδία για τα play-off του Mundial.

Ο Ντέιβιντ, που είναι φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατο του και έπεσε σε κώμα για τρεις μήνες.

Στην προσπάθεια που έκαναν οι γονείς του για να τον ξυπνήσουν, αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια νέα θεραπεία.

 Έτσι, έβαλαν τον Ντέιβιντ να ακούει την περιγραφή από αγώνες της Ρεάλ και της Πορτογαλίας με ακουστικά, καθώς ήξεραν ότι ο 14χρονος ήταν fan του Κριστιάνο Ρονάλντο και τρεις μήνες μετά έγινε το θαύμα!

Η ιστορία ήρθε στην δημοσιότητα από το περιοδικό της Πολωνίας «Fakt» και την περασμένη εβδομάδα ο 14χρονος είδε από κοντά τον είδωλο του.

Ο Ντέιβιντ παρακολούθησε τον αγώνα της Ρεάλ με την Ντόρτμουντ για τους προημιτελικούς του Champions League και μετά το τέλος του αγώνα συνάντησε τον Ρονάλντο. Ο μικρός πήρε ως δώρο ένα αυτόγραφο και μια μπλούζα από τον Πορτογάλο και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Πηγή: sentagoal.gr

To Top