ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγώνας δρόμου για να έρθει ο Κέλι στη Θεσσαλονίκη πριν το Λαύριο

Ο Άρης προχώρησε χθες στην απόκτηση του Τζέιμς Κέλι, ο οποίος συμφώνησε μέχρι το τέλος της σεζόν και αγωνίζεται στις θέσεις του σέντερ και του πάουερ φόργουορντ. 

Ήδη από χθες ξεκίνησε από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο Κέλι να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη και να τεθεί στη διάθεση του κόουτς Καστρίτη για την αναμέτρηση με το Λαύριο το ερχόμενο Σάββατο. Όπως σημείωσε και ο ατζέντης του Αμερικάνου Αργύρης Παπασιώπης: “Το πλάνο είναι να έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη πριν την αναμέτρηση με το Λάυριο, ενώ για το αν θα αγωνιστεί είναι θέμα της ομάδας και του αθλητή. Υπάρχουν και αργίες αυτή την εβδομάδα που περιπλέκουν λίγο την κατάσταση όσον αφορά τα γραφειοκρατικά, αλλά θα γίνει κάθε προσπάθεια από μέρους μας ο παίκτης να είναι εδώ¨”.

Η απόκτηση του Κέλι αναμένεται να φέρει εξελίξεις και στο θέμα του Μάικλ Φίνκε, ο οποίος είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Άρη μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Να σημειωθεί πως εφόσον ο Κέλι έρθει στα επόμενα 24ώρα στη Θεσσαλονίκη και κριθεί ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει, τότε θα μπει άμεσα στα πλάνα του Γιάννη Καστρίτη για το παιχνίδι με το Λαύριο. Διαφορετικά, ο Φίνκε θα δώσει το τελευταίο του ματς με την κιτρινόμαυρη φανέλα το Σάββατο.

To Top