Αγώνας δρόμου για να προλάβει ο Πάσαλιτς το Περιστέρι

Από την στιγμή που οριστικοποιήθηκε πως το παιχνίδι με το Περιστέρι στην Αθήνα θα γίνει το επόμενο Σάββατο, 20 Απριλίου, ουσιαστικά ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Μοχάμεντ Πάσαλιτς στην αγωνιστική δράση. Το ερώτημα είναι αν ο Βόσνιος γκαρντ προλάβει να θέσει τον εαυτό του στην διάθεση της ομάδας το μεθεπόμενο Σάββατο.

Συμπληρώθηκαν σήμερα 20 μέρες από τη μέρα που ο Πάσαλιτς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο μηνίσκο του. Οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ ανέφεραν πως θα χρειαστεί 3-4 βδομάδες για να είναι έτοιμος για επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα.

Την ημέρα του αγώνα με το Περιστέρι θα συμπληρωθεί ένας μήνας από τη μέρα επέμβασης του παίκτη. Ουσιαστικά η επιστροφή του απο το Σεράγεβο και το επόμενο 10ήμερο θα κρίνουν αν και κατά πόσο έτοιμος θα είναι να μπει και να παίξει με το Περιστέρι. Πάντως το γεγονός ότι ήδη έχει ξεκινήσει τρέξιμο είναι ένα θετικό σημάδι, όμως θα πρέπει να τονιστεί πως δεν πρόκειται να πιεστεί για να γυρίσει, παρά μόνο όταν θα είναι 100% έτοιμος για κάτι τέτοιο.

 

To Top