ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγώνας δρόμου για την επιστροφή του Καμαρά

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν ήταν καν στην αποστολή του χθεσινού τελευταίου αγώνα της Μαυριτανίας, η Εθνική ομάδα της χώρας αποχαιρέτησε με τρίτη ήττα (2-0 από το Μάλι) το Κόπα Άφρικα και παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη. 

Τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του Άρη έκαναν κάποιες ενέργειες για την άμεση επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα, ώστε αν καταστεί εφικτό ακόμη και να προλάβει το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης, για το πρωτάθλημα!

Το ταξίδι από το Καμερούν για τη Θεσσαλονίκη δεν είναι και το πιο απλό πράγμα, αλλά έγιναν προσπάθειες ώστε να καταφέρει να επιστρέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Την ερχόμενη Κυριακή (23/01, 15:00) ο Άρης αγωνίζεται και πάλι κόντρα στη Λαμία για το ματς πρωταθλήματος και η λογική λέει ότι πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί για να πάρει και κάποιες ανάσες. Αυτό σημαίνει ότι η επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Άρη θα γίνει στο δεύτερο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία.

Αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι να επιστρέψει ο Μαυριτανός υγιής για να μπορέσει να βοηθήσει τον Άρη σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

To Top