Αγώνας δρόμου για τη νέα διοίκηση Παπαγεωργίου!

Η εποχή στον ΑΣ Άρη με επικεφαλής τον Χάρη Παπαγεωργίου σηματοδοτεί την “νέα σελίδα” του συλλόγου, μετά την επεισοδιακή γενική συνέλευση της Τετάρτης. Από σήμερα το πρωί ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να δρομολογηθεί και η τυπική “γέννηση” της διοίκησης.

Το σώμα των μελών του Ερασιτέχνη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έδωσε το «χρίσμα» στον βετεράνο αθλητή του συλλόγου να πάει στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, για τον ορισμό του διοικητικού σχήματος.

Η μεγάλη δόξα του μπασκετικού Άρη, ήταν ο μοναδικός υποψήφιος να αναλάβει τη διοίκηση. Μαζί του αναμένεται να είναι άλλα 29 άτομα (τακτικά και αναπληρωματικά) για να προταθούν στο δικαστήριο.

Από το πρωί λοιπόν ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για την τυπική ολοκλήρωση της υπόθεσης και καταγραφής όλων των στοιχείων, όμως σήμερα δεν είναι εφικτό να γίνει η κατάθεση της αίτησης στο Πρωτοδικείο.

Ο νομικός του ΑΣ Αρης Χρήστος Γρόλλιος περιμένει να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία και εφόσον είναι δυνατόν να προχωρήσει στην αίτηση ορισμού την Παρασκευή ή το αργότερο και πιο πιθανό τη Δευτέρα.

Ο Παπαγεωργίου στην γενική συνέλευση εξέφρασε αισιοδοξία, πως με μεθοδικότητα και οργάνωση, ο Άρης μπορεί να ξεπεράσει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ δεν παρέλειψε από την άλλη, να χτυπήσει το «καμπανάκι» του κινδύνου αναφορικά με την απαξίωση των θεσμών.

Σίγουρα τους περιμένει όλους πολύ δουλειά…

To Top